PinturesJovic, S.C.

Pintors seriosos i professionals.

Elaborem cada pressupost després de la conversa amb el client ja que cada treball és diferent i per això cada client és especial i únic. Pintures Jovic, S.C. dedicats a la pintura decorativa amb més de 25 anys d'experiència demostrada amb innombrables i emblemàtics edificis. Utilitzem pintures de primera qualitat, oferim la garantia i l'aval de la nostra experiència. El nostre camp d'actuació és molt ampli treballant per a particulars, ajuntaments, immobiliàries, constructores, comunitats de veïns, exposicions, fires, botigues. Adaptats als temps que corren, oferim preus molt competitius, pressupostos 100% gratuïts sense compromís. Protegim teus mobles, portes i finestres a consciència per tornar-li el seu domicili tal com el client ens ho va lliurar. Treballem amb les millors marques del mercat, i amb la maquinària més avançada, el que ens permet garantir el nostre treball.

Consells de Pintura .

 • Una casa amb molta llum.

  Els habitatges amb habitacions grans i beneïdes amb molta llum natural són el somni gairebé totes les persones, per no dir de tots, amb espais així, es té la possibilitat de decorar com es vulgui, on només la seva imaginació és el límit, pot utilitzar el color que vulgui, però sempre pensant quin color és l'ideal per a la decoració que té, pot utilitzar colors grisos, permet donar-li una mica de foscor a l'ambient i un gris color pissarra és perfecte per posar un mural de fotos o quadres, els fa destacar i cobren protagonisme.

 • Pintura plàstica rentable.

  Utilitzar pintura plàstica rentable per Interiors té molts avantatges, aquest tipus de pintura és una de les més usades per professionals de la decoració, perquè és un producte de bona qualitat perquè permet un manteniment senzill i fàcil, aquestes pintures poden ser vinílica o acrílica en funció de la resina utilitzada. Sigui qualsevol de les dues pintures plàstiques per a Interiors es poden diluir en aigua pel que no cal utilitzar cap tipus de dissolvent, només aigua, aquest producte un cop aplicat en parets, es caracteritzen per tenir molt bona adherència.

 • Colors per a un saló gran.

  Si vol renovar el seu saló i aquest és ampli, pot aplicar dos colors, fer d'una de les parets la protagonista amb un color més viu o aplicar paper decoratiu i les altres tres parets de l'estança aplicar un color més clar o neutral per tal de cercar un equilibri amb tot el que hi ha a la sala. En el cas de col·locar paper decoratiu, té moltes opcions en dissenys i combinacions de colors, per exemple si el paper triat és amb disseny abstracte amb diferents colors i el fons del paper és un color neutre, és aconsellable pintar la resta de parets amb el color de fons del paper i els accessoris a utilitzar a la sala poden ser dels colors del paper, és qüestió de es tingui definida la decoració de tot l'ambient, saber amb quin tipus de mobiliaris fixos compte i d'acord a això escull el color per les parets.

 • Pintura Ecològica.

  Si està pensant en pintar el teu habitatge i és un amant de l'ecològic, ara té una alternativa que de segur li agradarà moltíssim, la pintura ecològica, fabricada amb matèries primeres naturals d'origen vegetal o mineral, vénen com a reemplaçament als productes convencionals dels que estan fetes les pintures de tota la vida. A comparació de les pintures tradicionals, utilitzar aquest tipus de pintura és beneficiós per diversos motius, la primera i la més important, és que minimitza la presència de compostos orgànics volàtils, una cosa que diferencia totalment les pintures tradicionals de les pintures ecològiques. Aquestes pintures són Hipo al·lergèniques i sense olor, redueix en un percentatge molt elevat la possibilitat d'al·lèrgies i irritacions, un altre dels avantatges de la pintura ecològica és que evita la formació de fongs a les parets perquè són transpirables.

Decoració.

Microciment.

La tècnica del microciment, permet fer rehabilitacions sense haver de fer obres, ja que s'aplica sobre de la superfície a renovar. El microciment, es pot aplicar en qualsevol superfície: terres, parets, sanitaris, rajoles, etc. L'acabat pot ser en el color desitjat pel client.

Estucs i esponjats.

Estucs, hi ha gran diversitat d'estucs i d'acabats. Trobant sempre un estuc a la mesura dels seus gustos. El esponjat dóna un acabat heterogeni i fi al treballar-se amb esponja, que fa que ressalti molt més la superfície aplicada a la paret.

Els colors vius
donen vida als somnis ...