PinturesJovic, S.C.

Serveis .

Rehabilitació de façanes

Pintures antifloridura, fungicides, ignifugues

Impermeabilització de cobertes

Gotelé al tremp

Microciment, esponjats amb terres

Estuc ala calç, estuc venecià

Pintures en general.

És important...

Restauració de façanes.

La restauració de les façanes és importantíssima per a la conservació dels habitatges, les esquerdes que es produeixen pel pas del temps, si no es tracten a temps poden portar a humitats més greus. Igualment, la restauració de la façana dóna una imatge molt més acurada de l'habitatge.

La reforma.

Si ha adquirit un habitatge i està a punt d'entrar a viure, és recomanable fer una ullada a les parets, és el moment idoni per a pintar-les abans de mudar-se i moblar la nova casa. La pintura del pis pot consistir en simplement renovar els tons en que ja estan pintades les parets, o canviar d'estil i donar-li un toc personalitzat.

Tipus de pintures

Els fabricants de pintures han estat capaços en els últims anys d'evolucionar els components que formen les pintures, de manera que ara hi ha per al consumidor un ampli ventall d'opcions per aconseguir l'efecte desitjat a l'hora de pintar casa seva.

La seva Llar
sense tòxics!

Pintures ecològiques

Determinades pintures a l'aigua i sense metalls pesats, per exemple han suposat certa millora sobre les pintures que hi havia a la venda fa temps. No obstant això, el grau d'exigència d'algunes de les pintures que hi ha a la venda i l'aparença ecològica, deixa bastant que desitjar si s'apliquen criteris més severs pel que fa a la presència de determinades substàncies. La manca d'una regulació adequada està permetent que s'anomenin com ecològiques una sèrie de pintures que molt probablement no ho siguin, encara que potser, ho siguin alguna cosa més que altres a les que van substituir. En Pintures Jovic, S.C. volem posar a l'abast de tots unes pintures d'alta qualitat que respectin, tant la nostra salut com el nostre medi ambient. Oferim una alternativa diferent en pintures i vernissos ecològics i naturals per a interior i exterior, mobiliari de jardí, d'ús infantil, lliures de càrregues electromagnètiques i anti al·lèrgiques. Les pintures i vernissos convencionals contenen compostos orgànics volàtils (COV) que poden tenir efectes nocius sobre el medi ambient i la salut. Per aquesta raó, algunes marques de pintures comercialitzen des de fa anys les denominades pintures ecològiques. Aquests productes estan compostos per matèries primeres d'origen vegetal i / o mineral que no contaminen ni en la seva producció ni en la seva aplicació. A més, es fabriquen pintures i vernissos específics per a persones amb problemes d'al·lèrgies. Som ecològics en tots els nostres treballs, respectant sempre el medi ambient.